BİLECİK / BOZÜYÜK - Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Ortaokulu

Ara

Okulumuzda, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı Haftası) kutlandı. Öğrencilerimizde yerli tüketimin bilinçli olarak artması amacıyla yerli malı kullanımının önemi  vurgulandı.

Ara

Birleşmiş Milletler'in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası "Uluslararası Engelliler Günü" olarak ilan edilen 03 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle birlikte farkındalık etkinliği düzenledik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Haz

Havaların ısınmasıyla birlikte öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte saksılara çiçekler ekerek okulumuzun peyzajına katkı sağladılar.

Haz

Öğrencilerimiz, Bozüyük Belediye Tiyatrosu'nun hazırlamış olduğu "Kostüm Odası" isimli tiyatro gösterisiyle buluşmak için Metristepe kültür merkezine gitti. Rabia AKLAR ve Mine KARAKUŞ'un sahne aldığı gösteri öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim ve el sanatları eserleri Sarar alışveriş merkezinde sergilendi.

May

Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik polisi ekipleri, jandarma trafik ekipleri ve yunus ekipleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize güvenli trafik konusunda bilgiler verdi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 102. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

İlimizde, Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm müsabakaları düzenlendi. Yapılan yarışmalar sonucunda okulumuz öğrencileri farklı kategorilerde dereceler elde ettiler.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeni ile okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle birlikte farkındalık etkinliği düzenledik.

5-A sınıfı öğrencilerimizin okuma bayramı etkinliğini gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bu anlamlı çalışmayı hazırladık, iyi seyirler.